Pokračujeme v nahrávání audio knihy pro Vydavatelství Melvil – LET YOUR ENGLISH SEPTEMBER – 365 nejčastějších chyb v angličtině. Namlouvají Jana a Broňa…….

O KNIZE:

Každý z nás to občas udělá – složí anglickou větu tak, jak by byla správně v češtině a vytvoří tzv. Czenglish. Někdy máme štěstí a zůstane to bez povšimnutí. Obvykle ale následuje rozpačité ticho, nepochopení nebo dokonce trapas!

Že nechcete ani jedno? Pak je tato kniha právě pro vás. Broňa Sobotka, nadšený učitel angličtiny z Brna, vám v ní postupně představí 365 běžně používaných vět a frází, ve kterých my Češi nejčastěji chybujeme, a vysvětlí, jak se jim vyhnout.

Cílem knihy totiž není nic menšího než zlepšit vaši angličtinu, ušetřit vás většiny nedorozumění a trapasů… a možná i trochu rozesmát.

O studiu

 
Nabízíme služby dabingového i reklamního studia. Naše portfolio herců obsahuje desítky rozličných mužských, ženských i dětských hlasů, ve většině světových jazyků. Nadabujeme dokumentární i celovečerní film. Full dabing i dabing pokrývací. Máme nespočet překladatelů, úpravců textu i režisérů. Dlouholeté zkušennosti zaručují profesionální kvalitu a dobře odvedenou práci.
Přejít k navigační liště