Nahráváme pro Muzea Servis s.r.o. audio zastavení pro expozice v nově připravovaném Památniku holokaustu Romů a Sintů v Čechách, Lety u Písku….. Michal Bumbálek

Michal Bumbálek

Vystudoval brněnskou konzervatoř a JAMU. Už v době svých vysokoškolských studií navázal spolupráci s Divadlem Husa na provázku, kam později nastoupil do angažmá. Hrál v Zahradní slavnosti v režii Petera Sherhaufera, v Komedii o umučení a slavném vzkříšení našeho pána a spasitele Ježíše Krista v režii Evy Tálské vytvořil Personu Ježíše, hrál i v jejích inscenacích Šibeniční písněSe mnou smrt a kůň… či Veselka. Působil také v HaDivadle a v Divadle U stolu Františka Derflera. Divadlo Husa na provázku opustil po dvaceti letech a v roce 2013 se stal hercem Činohry NdB. Jeho mistrovským kouskem byla postava Hanse Christiana Andersena v McDonaghově Velmi, velmi, velmi temném příběhu.  S Petrem Kubesem ztvárnili ústřední dvojici v Beckettově Čekání na Godota, v inscenaci Na dně ho můžete jako zdánlivě bezcitného Klíště, komediální talent naplno využil jako Tim Allgood  v Bez roucha.

O studiu

 
Nabízíme služby dabingového i reklamního studia. Naše portfolio herců obsahuje desítky rozličných mužských, ženských i dětských hlasů, ve většině světových jazyků. Nadabujeme dokumentární i celovečerní film. Full dabing i dabing pokrývací. Máme nespočet překladatelů, úpravců textu i režisérů. Dlouholeté zkušennosti zaručují profesionální kvalitu a dobře odvedenou práci.
Přejít k navigační liště