Dabingové studio – Herec Ondra Halámek pokračuje v nahrávání audio-knihy „Mýty a naděje digitálního světa“

Digitální technologie se vyvíjejí překotným tempem a je těžké s nimi držet krok. Jak rozpoznat, která z novinek je pouze hype – bublina odsouzená k prasknutí, a co skutečný game-changer? Na odpovědích totiž záleží. Nejen naše osobní budoucnost, ale směřování celé společnosti. Díky tomuto průvodci současným i blížícím se světem pochopíte nejen aktuální klíčové trendy, ale hlavně jejich souvislosti. Novým technologiím pak nejen porozumíte, ale poznáte, kterým stojí za to věnovat energii, čas či peníze.

Recent Posts

 
Začínáme natáčet audio knihu Larryho McMurtryho „Osamělá Holubice“ Pro nakladatelství JOTA načítá – Ladislav Běhůnek
    Milostné drama, dobrodružství, epos – to vše je mistrovské dílo Larryho McMurtryho “ Osamělá holubice“. Podle mnohých kritiků je tento rozsáhlý román vůbec nejlepším literárním dílem o období soumraku toho opravdového amerického západu. Potvrzením toho je i Pulitzerova cena, kterou Larry McMurtry za „Osamělou holubici“ jako nejlepší americké literární dílo získal v roce

Nejnovější komentáře

 

    O studiu

     
    Nabízíme služby dabingového i reklamního studia. Naše portfolio herců obsahuje desítky rozličných mužských, ženských i dětských hlasů, ve většině světových jazyků. Nadabujeme dokumentární i celovečerní film. Full dabing i dabing pokrývací. Máme nespočet překladatelů, úpravců textu i režisérů. Dlouholeté zkušennosti zaručují profesionální kvalitu a dobře odvedenou práci.
    Přejít k navigační liště