Pepa Libický natáčí rozhlasovou reklamu….

Už jako dítě měl několik mini rolí v tv seriálech“Honza jede naplno“, „Plechová kavalérie“. Od roku 1988 působí jako Dj a postupně moderátor. Pak přišla zkušenost v rádiích Vox, Regina, Bonton. Moderování a DJ po celé ČR po boku umělců jako Josef Laufer, Ilona Csáková, Palo Habera, Lešek Semelka, Miloš Skalka, Petr Salava. Spolupracoval s agenturami Musicexport Praha, Amfora a řadou velkých firem. První TV zkušenost vyla v TV TOP TV, pak následovala TV Nova a nakonec TV Barrandov. Na TV Barrandov byl moderátorem zpravodajského pořadu 90 minut a po-té moderátorem pořadu 60 minut ve dvojici s Kateřinou Hrachovcovou a Kateřinou Kristelovou. Vytvořil jedinečný projekt pořadu o vaření “ Co bude dnes k večeři?“ právě na TV Barrandov, který sklízel úspěch u tv diváků celých 7 let. Byl jedním z nejsledovanějších pořadů TV Barrandov. Zde působil jako producent, scénárista a autor. Objevil i hvězdu kuchaře Radka Kašpárka, který dokonce dnes má Michelinskou hvězdu. Současně byl autorem, scénáristou a moderátorem reklemního sitcomu „Pepouš a Helouš“. Další působení bylo na V1, kde s Pepou Cardou moderoval pořad „Kutilové“. Byl opět autorem scénáristou i režisérem. Pak působil jako moderátor radia Kiss 98, kde vytvořil pořad „Rada za všechny prachy“, který se nakonec také dostal na obrazovku TV Barrandov jako rubrika „Našich zpráv“. To byl start k uvedení nového pořadu „Kutil Adam“, kde se stal autorem, scénáristou a moderátorem. A právě tady vznikl další posun, kdy se osamostatnil a stal se z něj Profesionální kutil. Má svůj kanál na youtube“Zlaté české ruce“.

Recent Posts

 
Začínáme natáčet audio knihu Larryho McMurtryho „Osamělá Holubice“ Pro nakladatelství JOTA načítá – Ladislav Běhůnek
    Milostné drama, dobrodružství, epos – to vše je mistrovské dílo Larryho McMurtryho “ Osamělá holubice“. Podle mnohých kritiků je tento rozsáhlý román vůbec nejlepším literárním dílem o období soumraku toho opravdového amerického západu. Potvrzením toho je i Pulitzerova cena, kterou Larry McMurtry za „Osamělou holubici“ jako nejlepší americké literární dílo získal v roce

Nejnovější komentáře

 

    O studiu

     
    Nabízíme služby dabingového i reklamního studia. Naše portfolio herců obsahuje desítky rozličných mužských, ženských i dětských hlasů, ve většině světových jazyků. Nadabujeme dokumentární i celovečerní film. Full dabing i dabing pokrývací. Máme nespočet překladatelů, úpravců textu i režisérů. Dlouholeté zkušennosti zaručují profesionální kvalitu a dobře odvedenou práci.
    Přejít k navigační liště