Dnes Opět studio Dabing

Dnes opět pracujeme v dabingovém studiu. Benn Holland pokračuje v načítání hororových povídek od spisovatele dana Anguse.

Obrázek o ní si můžete vytvořit z následujících vět, které jsem o této knize našel v jedné recenzi na internetu:

Povídky se mi moc líbily. Knížka se nedá zhltnout na posezení/poležení na dece, během rušného odpoledne na koupališti. Povídky jsou plné úvah, pocitů a hlubokých myšlenek, dotýkají se i spousty problémů současné doby a stejně jako při jejich psaní přemýšlel autor, musí se zamyslet i čtenář, pokud si je chce vychutnat a porozumět.
Opět musím vyzdvihnout krásně plynoucí barvitou češtinu (na rozdíl od kostrbatých výrazů některých autorů) a zase jsem nadšená i pobavená skvělými nápaditými přirovnáními.
Zatímco někteří spisovatelé píší „na jedno brdo“, u této knížky čtenář nikdy neví co za překvapení může očekávat na další stránce. Každá povídka je jiná, naprosto odlišná, z jiného prostředí, na jiné téma, s různými postavami.
K některým povídkám se hodí autorův přívlastek hrůzostrašné, ale ty, kde neřádí vlkodlaci ani nemučí mimozemšťané, ale jsou „ze života“; jsou přímo mrazivé.
Na mě udělaly největší dojem čtyři poslední a slzy do očí mi vehnala asi nejsmutnější závěrečná…….

O studiu

 
Nabízíme služby dabingového i reklamního studia. Naše portfolio herců obsahuje desítky rozličných mužských, ženských i dětských hlasů, ve většině světových jazyků. Nadabujeme dokumentární i celovečerní film. Full dabing i dabing pokrývací. Máme nespočet překladatelů, úpravců textu i režisérů. Dlouholeté zkušennosti zaručují profesionální kvalitu a dobře odvedenou práci.
Přejít k navigační liště